Missie: doe het samen consult!

In een tijd waarin loyaliteit niet meer lijkt te bestaan, waarin internet zoveel deuren opent, dat je de juiste ingang mist en waarin nieuwe technologieën zich razendsnel opvolgen is toch nog volop ruimte voor innovatie.

Dagelijks bezoeken we bedrijven en telkens zien we weer dat in de logistieke processen veel geld wordt verspild. Een goedkopere rol tape of folie is niet de oplossing om kosten te besparen. Vaak kunnen simpele aanpassingen in het proces al grote besparingen opleveren.

Ruim 37 jaar ervaring in de eindverpakkings- en logistieke systemen is te veel om niet te delen. Daarom is Stretch Business opgericht. 

Onze moderne en snelle communicatie maken het delen van kennis eenvoudiger en als je het slim doet ook nog eens een stuk voordeliger! Als allereerste in de wereld hebben we een app ontwikkeld om de materiaalkosten van palletwikkelen te berekenen.


Hand wrap taken seriously !©   Stretch Business  is een handelsmerk van Pack Tools 2.0 BV   info@stretchbusiness.nl  tel: +31 76 2013212
privacy en disclaimer